Webhorisont blogg

 • Köpa hemsida 2022 – en riktig djungel?
  Att köpa en hemsida kan kännas som att leta sig fram i en djungel. Ska du anlita en webbyrå eller en frilansare? Kan du få ett hum om priset? När du läst detta inlägg kommer du garanterat ha mer kött på benen gällande att köpa en hemsida 2022. Vad kostar det att köpa hemsida?  En väldigt vanlig fråga som jag får när jag som frilans webbutvecklare pratar med småföretagare . Ofta är priset en väldigt viktig faktor, speciellt när du har en begränsad marknadsföringsbudget. Varje krona behöver spenderas smart och effektivt för att ge dig största möjliga utslag på sista raden. … Läs mer
 • Vad är en WordPress – En snabbläst guide för småföretagare 2022
  Många småföretagare letar efter enkla lösningar för att synas på internet. Att skapa sin egen hemsida är idag helt möjligt, utan kunskaper om programmering.  I den här artikeln förklarar jag vad WordPress är samt några fördelar och nackdelar med att använda det till ditt företags hemsida.
 • Installera WordPress och kom igång med din hemsida
  Jag har upptäckt att många webbhotell tar betalt för att du ska kunna installera WordPress hos dom. Det är en smidig lösning för dig men ofta förenad med månatliga, extra kostnader som kan bli stora summor över lång tid.  Så här gör du för att installera WordPress på ett vanligt webbhotell-konto utan någon speciell ”WordPress hosting”
 • Varför investera i en professionell hemsida till företaget?
  De flesta söker på Google innan dom köper en produkt eller tjänst för att kolla upp olika företag och alternativ. Att synas på nätet är viktigare än någonsin. Om ditt företag inte dyker upp på nätet i form av en välkonstruerad hemsida är risken att du missar möjlig försäljning.