Hemsida till företag & förening

En lite personligare webbyrå

Er partner för att lyckas på nätet genom att knyta fler kunder och kontakter till er verksamhet genom en skräddarsydd hemsida.

Digitalisering av er verksamhet

Behovet av att synas online fortsätter att öka för varje dag som går.

Att synas på nätet med en professionell hemsida är en lukrativ affär för den som vill hänga med i utvecklingen på internet och nå fler.

De flesta verksamheter jobbar idag med någon form av digitalisering och hemsidan är den naturliga knytpunkten för verksamhetens aktiviteter online.

Webhorisonts koncept

Webhorisont är mer än en hemside-fabrik. I arbetet med er hemsida är målet i varje led är att skapa reellt värde för din verksamhet, inte bara ett ”snygg skal” utan mål eller syfte.

Förutom att faktiskt författa, designa och bygga er hemsida så guidar Webhorisont er i att få ut högsta möjliga värde av er hemsida, baserat på era mål.

Webhorisont gör inte 10 olika grejer, utan satsar uteslutande på skräddarsydda hemsidor som genererar nya kunder/medlemmar till er verksamhet.

Webhorisont är ett enmansföretag där relationen till kunderna av sin natur är lite personligare. Du vet vem du har att göra med i varje steg och uppstår frågor så finns hjälp bara ett telefonsamtal eller email bort.

Mikael Kjellson
Mikael Kjellson
HydroCon Consulting
Läs mer
Sebastian jobbar väldigt strukturerat och organiserat. Det fanns från början en tydlig plan vad som skulle göras, när och av vem. Denna plan följdes till punkt och pricka och jag är väldigt nöjd med resultatet. Kan varmt rekommendera detta företag.
Mental Health Run
Mental Health Run
Mental Health Run
Läs mer
Personlig och bra service. Mer än nöjd!
Björn Nyman
Björn Nyman
Svensk Däcktjänst
Läs mer
Vi anlitade Webhorisont för att bygga en websida till oss. Den blev så mycket bättre än vad vi någonsin hade kunnat drömma om. Webhorisont är självgående och är kreativa med en massa bra idéer så jag rekomenderar dom varmt till alla!.
Per Karlsson
Per Karlsson
Bergsjö Däck
Läs mer
Vi har kört däckverkstad i många år utan hemsida, men vi tänkte att vi kunde prova att skaffa en när vi kom i kontakt med Sebastian och fick ett bra förslag. Det är vi glada för då vi denna säsong räknar 25 nya kunder. Vi är jättenöjda med Sebastians engagemang och rekommenderar honom varmt!
Kent
Kent
Lundbergs Bilvård
Läs mer
Behövde en hemsida till mitt företag och kontaktade Sebastian på Webhorisont och fick ett bra intryck från dag ett. Fick flera olika förslag mycket väl förklarade. Valde ett alternativ och hemsidan blev riktigt bra och vi blev supernöjda. Bra support på frågor och undringar med.
 Annalena Henriksson Brych
Annalena Henriksson Brych
RFHl Göteborg
Läs mer
Vår förening hade en hemsida som inte fungerade så bra på mobilen och vi ville också uppdatera våra hemsida utseendemässigt. Vi anlitade Sebastian och Webhorisont för att bygga en ny hemsida och vi är väldigt nöjda med resultatet! Sebastian var lyhörd för våra tankar och önskemål och erbjöd också många egna idéer för att göra sidan bättre och lättare att använda. Nu har vi en snygg och mobilvänlig hemsida som vi är stolta över att visa upp!
Kookoshuone
Kookoshuone
Kookoshuone
Läs mer
Jag ville göra om min WordPress blogg till en komplett hemsida och Sebastian hjälpte mig att lägga till nya sidor, ändra tema och göra Google medveten om att sidan var uppdaterad. Jag är nycket nöjd med hjälpen jag fick! 😁Huija
Maria Nobel
Maria Nobel
Amicus Equestrian
Läs mer
Sebastian har varit väldigt lyhörd för våra luddiga önskemål och har "tänkt själv" genom hela processen. Tur det, annars hade vi nog ff inte haft en hemsida! Dessutom snabb och väldigt trevlig och hjälpsam! Så nöjda 🙂 /Maria Amicus Equestrian

Om mig

Jag som driver Webhorisont heter Sebastian Tigerschiöld och min drivkraft är att hjälpa företag och föreningar att nå fler kunder/medlemmar på nätet. Det görs med en skräddarsydd hemsida med ett tydligt mål.

Jag byggde min första hemsida för över 10 år sedan, när jag drev företag och jag har sedan dess hjälpt bekanta med deras hemsidor på hobbynivå.

Efter att ha sagt upp mig från mitt jobb som sjuksköterska bestämde jag mig för att börja jobba med hemsidor på heltid, i eget företag.

Att se andra företagare lyckas gör att jag vill sätta mig vid datorn varje dag och skapa en hemsida som ni kan vara stolta över!

Kuriosa

  • Är ubildad problemhundskonsult
  • Har byggt mina egna datorer sedan jag var 14 år
  • Har drivit företag i hundbranschen
  • Är legitimerad sjuksköterska
  • Sitter i styrelsen i två föreningar

Kontakta Webhorisont

sebastian

Hur en hemsida blir din hemsida

För att skapa rätt design, funktioner och innehåll till din hemsida så behöver Webhorisont samla in information om ditt företag, tjänster och unika egenskaper. Detta görs under intervjun.

Läs mer »