Hemsida till företag & förening

Din personliga webbyrå - utan mellanhänder

Föredrar du att jobba med ett mindre företag, som förstår dig och din verksamhet? Webhorisont erbjuder lösningen med en lite personligare hemsidetjänst där samarbetet sker direkt med webbutvecklaren/designern.

Design

En attraktiv design som matchar framtoningen i er övriga marknadsföring, eller tar fram en ny design baserat på era unika värden och önskemål.
 

Vi visar upp: Er specialistkunskap Er erfarenhet Er historia Ert unika koncept Era produkter/tjänster

Innehåll

Text- och bildinnehåll till er hemsida baserat på en eller flera intervjuer där vi inhämtar relevant information om ert företag, era unika värden och framtoning som företag.

Funktion

Hitta rätt funktioner till er hemsida:
 
 • Bokningskalender
 • Kontaktformulär
 • Integration med affärssystem (CRM)
 • Sociala medier- integrationer
 • Nyhetsbrev
 • Betalningsfunktioner
 
 

SEO

Textinnehåll till er hemsida baserat på sökords- och konkurrensanalys på sökmotorn Google. Med en innehållsstrategi ökar chansen att synas högt upp i Googles sökresultat för de sökord som är attraktiva för er verksamhet.

Sökordsanalys

Konkurrensanalys

Innehållsstrategi

Prisexempel hemsida

Webbdesign

Ni fixar innehåll, Webhorisont sköter design
8 200 kr Exempelpris (ex. moms)
 • Skärrdarsydd design av upp till 5 sidor
 • Kontaktformulär
 • Länkar till era sociala medier
 • Mobilanpassning
 • GDPR-anpassad
 • 3 mån nöjd-kund-garanti

+ Text & Bild

Webhorisont sköter både innehåll och design
12 600 kr Exempelpris (ex. moms)
 • Skärrdarsydd design av upp till 5 sidor
 • Kontaktformulär
 • Länkar till era sociala medier
 • Mobilanpassning
 • GDPR-anpassad
 • 3 mån nöjd-kund-garanti
 • Webhorisont skapar text-innehåll

+ SEO

Innehåll och design samt sökordsanpassat
18 400 kr Exempelpris (ex. moms)
 • Skärrdarsydd design av upp till 5 sidor
 • Kontaktformulär
 • Länkar till era sociala medier
 • Mobilanpassning
 • 3 mån nöjd-kund-garanti
 • Webhorisont skapar text-innehåll
 • Sökordsanalys för ert företag
 • Konkurrensanalys för relevanta sökord
 • Sökordsanpassade texter
 • Detaljerad statistik från hemsidan
Björn Nyman
Björn NymanSvensk Däcktjänst
Läs mer
Vi anlitade Webhorisont för att bygga en websida till oss. Den blev så mycket bättre än vad vi någonsin hade kunnat drömma om. Webhorisont är självgående och är kreativa med en massa bra idéer så jag rekomenderar dom varmt till alla!.
Per Karlsson
Per KarlssonBergsjö Däck
Läs mer
Vi har kört däckverkstad i många år utan hemsida, men vi tänkte att vi kunde prova att skaffa en när vi kom i kontakt med Sebastian och fick ett bra förslag. Det är vi glada för då vi denna säsong räknar 25 nya kunder. Vi är jättenöjda med Sebastians engagemang och rekommenderar honom varmt!
Kent
KentLundbergs Bilvård
Läs mer
Behövde en hemsida till mitt företag och kontaktade Sebastian på Webhorisont och fick ett bra intryck från dag ett. Fick flera olika förslag mycket väl förklarade. Valde ett alternativ och hemsidan blev riktigt bra och vi blev supernöjda. Bra support på frågor och undringar med.
 Annalena Henriksson Brych
Annalena Henriksson BrychRFHl Göteborg
Läs mer
Vår förening hade en hemsida som inte fungerade så bra på mobilen och vi ville också uppdatera våra hemsida utseendemässigt. Vi anlitade Sebastian och Webhorisont för att bygga en ny hemsida och vi är väldigt nöjda med resultatet! Sebastian var lyhörd för våra tankar och önskemål och erbjöd också många egna idéer för att göra sidan bättre och lättare att använda. Nu har vi en snygg och mobilvänlig hemsida som vi är stolta över att visa upp!
Kookoshuone
KookoshuoneKookoshuone
Läs mer
Jag ville göra om min WordPress blogg till en komplett hemsida och Sebastian hjälpte mig att lägga till nya sidor, ändra tema och göra Google medveten om att sidan var uppdaterad. Jag är nycket nöjd med hjälpen jag fick! 😁Huija
Maria Nobel
Maria NobelAmicus Equestrian
Läs mer
Sebastian har varit väldigt lyhörd för våra luddiga önskemål och har "tänkt själv" genom hela processen. Tur det, annars hade vi nog ff inte haft en hemsida! Dessutom snabb och väldigt trevlig och hjälpsam! Så nöjda 🙂 /Maria Amicus Equestrian

Bli uppringd inom 24 tim!

En första kontakt över telefon ger Webhorisont en chans att inhämta information om era förväntningar, behov och önskemål.

Fyll i formuläret nedan för att bli uppringd om en hemsida!

Bli uppringd inom

Timmar
Minuter
Sekunder

Vad händer efter samtalet?

Om du vill gå vidare med en offert så bokar vi in ett mer strukturerat videomöte där vi går in djupare på er verksamhet samt mina/dina tankar om en hemsida.

Vem ringer upp?

Sebastian är webbdesigner och webbutvecklare på Webhorisont och hjälper småföretagare och föreningar att bygga en modern och effektiv hemsida för att hjälpa er nå fler på nätet.

sebastian tigerschiöld

Frågor & svar

Det tar beroende på Webhorisonts beläggningsgrad samt hemsidans storlek. Ungefär 2-5 veckor tar det att få en ny, skräddarsydd hemsida.

Det som avgör om ni kommer tjäna på hemsidan är framförallt hur många som landar på den samt hur bra/eftertraktat ert erbjudande är.

Om ert företag befinner sig i en hårt konkurrensutsatt bransch så är det svårare att bli synlig utan hjälp av digitala annonser.

Är konkurrensen på nätet i er bransch mindre så ökar sannolikheten att er hemsida visas högt på Google.

Att välja rätt väg framåt är därför avgörande för att er hemsida ska ha förutsättningar att ge er en positiv avkastning.

Om du vill ha råd kring just er bransch går det bra att skriva till Webhorisont.

Webhorisont lämnar alltid 3 månaders nöjd-kund-garanti på alla våra nybyggda hemsidor. Skulle något inte fungera enligt vår överenskommelse så kommer vi att åtgärda, återbetala delar eller hela arvodet. Villkor för garantin står i din offert.

Varje hemsida som Webhorisont skapar är unik, både i innehåll och design. Om ni letar efter en ”färdig” lösning så är vi inte rätt partner för er.

Om hemsidan är byggd i WordPress så brukar det räcka med att ha datorvana för att kunna göra mindre ändringar, eller posta nyheter.

För den som inte har tid/lust att sköta detta så hjälper Webhorisont till med att göra uppdateringar. Antingen genom skötselpaket (där det ingår en viss tid varje månad för ändringar) som en prenumeration, eller på begäran.

Ja, support per email och telefon gäller för alla kunder och vi har oftast en svarstid på 24 timmar. Skriv till: support@webhorisont.se

Det finns två typer av uppdateringar på en hemsida: tekniska uppdateringar och uppdatering av innehållet (texter/bilder).

Det finns inga krav på att uppdatera innehållet regelbundet, även om det är en god idé.

Beroende på hemsidan ni har kan regelbundna uppdateringar krävas för att hålla hemsidan fungerande och säker för era besökare. 

Webhorisont ger er ett rekommenderat uppdateringsintervall för just er hemsida.

Betalning sker med faktura och priset bestäms alltid genom offert. För de flesta kunder kan vi erbjuda flera alternativ gällande funktioner och antal sidor som vi presenterar efter att vi gått igenom era mål och önskemål med sidan.

Betalning sker generellt uppdelat på två fakturor. Den första delen (50%) betalas i samband med att arbete påbörjas, och slutfakturan med resterande belopp faktureras vid hemsidans lansering. På det sättet är det tryggt för båda parter.