Hemsida till företag & förening

WordPress - världens populäraste plattform för hemsidor

WordPress är en teknisk lösning som gör det möjligt att bygga en hemsida som är lätt att uppdatera, har många avancerade funktioner och passar bra för både företag och föreningar.

Snabbare = billigare

Kapar utvecklingstiden genom enkel designprocess med minimalt med kod

Många funktioner

Bygg ut funktionerna på er hemsida med plugins

Lätt att uppdatera

Gör det möjligt att själv redigera sidan, med lite coaching

Bygga en hemsida i WordPress

WordPress använder ett intuitivt gränssnitt för att både skapa och ändra innehållet på en hemsida. Från början var det ett verktyg för att skapa sin egen blogg, men har med åren utvecklats till den mest populära tekniken för moderna hemsidor. Ungefär 40 % av alla hemsidor på nätet är byggda med WordPress.

Varför välja WordPress?

Du kan känna dig trygg i att du inte sitter fast i ett tekniskt system som kommer att försvinna om några år, eller att du är bunden till en viss webbyrå som har koll på tekniken. Det finns gott om information om WordPress på nätet, och väldigt många webbutvecklare är bekanta med WordPress.

WordPress starkaste kort, utöver att vara det populäraste verktyget för att bygga hemsidor, är att det är relativt enkelt att lägga till avancerade funktioner med hjälp av “plugins”. Ett plugin är som ett eget litet program, byggt av en programmerare, som bygger ut WordPress grundfunktioner. Några exempel på sådana funktioner är:

Wordpress plugins, gör utvecklingstiden kortare = billigare

Det finns ett enormt utbud av plugins till WordPress (både kostnadsfria och betalda) vilket gör det enkelt att lägga till funktioner som kan vara intressanta för just din verksamhet.

WordPress kombinerar många möjligheter med användarvänlighet

Vill du kunna göra ändringar på din hemsida, utan hjälp från en expert? Då är WordPress en bra lösning, där inga krav ställs på att kunna skriva någon kod eller vara speciellt tekniskt lagd.

WordPress är relativt enkelt att lära sig att jobba i samtidigt som det är tillräckligt avancerat för att kunna täcka de behov företag och föreningar kan tänkas ha för sin hemsida. Av de skälen är det kanske inte så konstigt att WordPress finns installerat på ca 40 % av alla hemsidor!

Avancerat + Enkelt

WordPress öppna källkod leder till ständig utveckling

WordPress ägs inte av ett företag utan är öppet att använda för vem som helst. Det innebär att olika företag, och till och med enskilda personer, kan ta fram sina egna lösningar (typ som appar) som fungerar med WordPress.

Det har över åren lett till att de flesta funktioner som du kan tänka dig redan finns, färdigbyggda och redo att användas på er hemsida.

Elementor Pro

Elementor Pro gör det mycket enklare att bygga er hemsida och innehåller en stor uppsättning smarta funktioner som de flesta hemsidor behöver.

Genom att lägga till detta plugin på er hemsida så kortar vi ner tiden det tar att bygga den, samtidigt som vi kan få till designen med mycket hög precision, med minimalt med kod. Det gör det enklare att ändra på hemsidan i framtiden.

elementor pro
Denna sida är byggd med Elementor Pro

Bli uppringd

En första kontakt över telefon ger Webhorisont en chans att inhämta information om era förväntningar, behov och önskemål.

Fyll i formuläret nedan för att bli uppringd:

Bli uppringd inom

Timmar
Minuter
Sekunder

Vad händer efter samtalet?

Om du vill gå vidare med en offert så bokar vi in ett mer strukturerat videomöte där vi går in djupare på er verksamhet samt mina/dina tankar om en hemsida.

Vem ringer upp?

Sebastian är webbdesigner och webbutvecklare på Webhorisont och hjälper småföretagare och föreningar att bygga en modern och effektiv hemsida för att hjälpa er nå fler på nätet.

sebastian tigerschiöld