Hemsida till företag & förening

Oändliga funktioner i WordPress genom plugins

Den största enskilda fördelen med Wordpress är enligt mig dess enorma bibliotek med “plugins” som bygger ut funktionerna i Wordpress.

Ett plugin för det mesta

Om er hemsida saknar någon funktion så kan du nästan vara säker på att ett plugin till WordPress kan sköta det åt dig. Det innebär att implementering av t ex ett bokningssystem, ert nyhetsbrev eller sociala medier lätt kan integreras på hemsidan genom plugins. Detta kortar avsevärt ner tiden det tar att utveckla funktioner på er hemsida.

Webhorisont hjälper er välja rätt plugins för just era behov.

Så fungerar ett plugin

Ett plugin i WordPress innehåll programmeringskod som en webbutvecklare har byggt specifikt för att fungera med WordPress. Denna kod ändrar/bygger ut hur WordPress fungerar. Det bästa är att det installeras lika lätt som att installera en app på din mobiltelefon.

Webhorisont hjälper er att skapa en intuitiv navigation och struktur på er hemsida.

WordPress går att kombinera med det mesta

På grund av att WordPress är installerat på ungefär 40% av alla hemsidor så skapar de flesta digitala tjänster/produkter idag någon typ av enkel integration med WordPress. Ni kan alltså sannolikt koppla ert bokningssystem direkt till WordPress, till exempel, och göra så besökaren kan stanna kvar på hemsidan för att boka tid.

Webhorisont ser efter era behov och krav och hur det kan integreras med WordPress.

Sebastian Tigerschiöld
Sebastian Tigerschiöld

Webbutvecklare och grundare av Webhorisont

Dela gärna:

Fler artiklar