Hemsida till företag & förening

Uppdatera själva er hemsida med WordPress

Med lite hjälp kan ni lära er sköta många saker på er Wordpress-hemsida, som uppdateringar och skötsel. Det gör det lättare att hålla er hemsida aktuell samt ger er kontroll över kostnaderna.

Lär dig systemet på 30 minuter

Det tar inte lång tid att lära sig hur WordPress fungerar “under huven” när det gäller att redigera texter på hemsidan. Därför får du som köper en hemsida i WordPress möjlighet att få 30 min undervisning med webbutvecklare för att lära dig uppdatera det du önskar.

Webhorisont hjälper er bli mer självständiga med er WordPress-hemsida.

elementor pro

Hålla sidan uppdaterad och säker

WordPress är en plattform som ständigt genomgår förbättringar, och det reflekteras genom att programvaran på er hemsida behöver uppdateras till de senaste, regelbundet. Ni kan själva lära er att göra dessa uppdateringar med hjälp av Webhorisonts guider (kommer snart)

Webhorisont hjälper er att sköta det mesta på er hemsida utan behov av experthjälp.

Spara en kopia, för säkerhets skull

Tyvärr så kan saker hända med en WordPress-hemsida som vi inte räknar med. Det kan vara allt ifrån “plugins” som slutar uppdateras och således slutar fungera, eller att sidan blir utsatt för någon typ av intrång. Då är det viktigt att ha en fullständig kopia av hemsidan så denna kan återställas om det mot förmodan skulle hända något.

Webhorisont ser till att ni enkelt kan göra backups av er nya hemsida

Sebastian Tigerschiöld
Sebastian Tigerschiöld

Webbutvecklare och grundare av Webhorisont

Dela gärna:

Fler artiklar