Hemsida till företag & förening

Skapa eget innehåll på hemsidan med WordPress

Wordpress började som ett bloggverktyg och har inbyggt ett väldigt gediget system för att enkelt skapa nytt innehåll på en hemsida och sedan presentera det snyggt på er hemsida.

Blogga och få fler till er hemsida

Om ditt företag besitter kunskap och erfarenhet som folk söker efter på nätet så kan ni med hjälp av WordPress börja besvara dom frågorna på er hemsida. Varför då? För att det leder fler besökare till er hemsida, och således leder till att vissa också kommer bli era kunder.

Webhorisont hjälper er sätta upp en bloggfunktion på er hemsida.

Därför ska du bry dig om att blogga

Google (och andra sökmotorer) försöker hela tiden att matcha de som söker i deras sökmotor med bra sidor som besvarar deras frågor. Om ert företag, genom ert fantastiska recept på surdegsbröd är eftersökt, och receptet är bra, så kan Google välja att visa ert recept (från er blogg) högt upp i sökresultaten. Det leder fler in på er hemsida och är bra för både varumärke och synlighet.

Webhorisont hjälper er att skapa en intuitiv navigation och struktur på er hemsida.

Skapa innehåll för sociala medier

Allt handlar inte om att synas på Google, utan ert företag kanske har ett stort följe i sociala medier. Då kanske ni vill lägga upp nyheter på er hemsida för att dela i era sociala medier, till exempel när ni tagit in en ny produkt i lager. Genom att skapa en nyhet på hemsidan så har ni nu en proffsig länk att dela i sociala medier, och förhoppningsvis hjälpa era följare att ta beslutet att köpa produkten på er hemsida.

Webhorisont tar i åtanke era sociala medier och hur ni önskar synas där, med hjälp av hemsidan.

Sebastian Tigerschiöld
Sebastian Tigerschiöld

Webbutvecklare och grundare av Webhorisont

Dela gärna:

Fler artiklar