Hemsida till företag & förening

Hur en hemsida blir din hemsida

För att skapa rätt design, funktioner och innehåll till din hemsida så behöver Webhorisont samla in information om ditt företag, tjänster och unika egenskaper. Detta görs under intervjun.

Vad händer på intervjun?

Under ca 60 minuter sitter vi ner i ett videomöte och går igenom vad ditt företag gör, vilka tjänster ni erbjuder samt vad som gör er unika. På det lägger vi till dina specifika önskemål och behov. Slutligen adderar jag mina tankar baserat på min erfarenhet och kunskap.

Resultatet blir en handlingsplan för alla element som ska ingå på din hemsida.

Vad händer efter intervjun?

Jag samlar ihop allt vi har diskuterat och skapar ett eller flera prisförslag för dig att välja mellan. Om du bestämmer dig för att ta ett av mina alternativ så kan jag påbörja arbetet direkt. Dessutom så har jag ringat in, med hög noggrannhet, vad du faktiskt kan ha nytta av på din hemsida.

Efter att intervjun är klar så brukar du inom några arbetsdagar få mina prisförslag i din inkorg. Du kan då i lugn och ro läsa igenom förslagen. Inte sällan så kompletterar jag med ett kort telefonsamtal för att stämma av kring eventuella frågor och funderingar.

Kostar det något?

Nej, intervjun kostar inget och är inte bindande. Vissa kanske tänker att det vore enklare att lämna offert först, och sedan ha mötet. Jag håller inte med. Det beror på att jag vill ta fram förslag för just din hemsida och inte ta något för givet kring vad du vill ha eller behöver.

Intervjun är mitt sätt att kvalitetssäkra mina projekt från dag ett och ge dig som kund mycket mer genomtänkta förslag.

Vill du boka in en intervju? Fyll i formuläret så återkommer jag på telefon och stämmer av kring tid.

sebastian tigerschiöld

Sebastian Tigerschiöld
Webbutvecklare på Webhorisont
Kontakta mig