Hemsida till företag & förening

Hur Webhorisont anpassar din nya hemsida till din budget, utan överraskningar

Är du orolig för att din hemsida ska dra över budget? Är du rädd att bli påprackad något som du varken förstår eller behöver?

Flera alternativ i offerten

På Webhorisont har jag tagit detta i åtanke och baserar alltid mina offerter på det vi gemensamt diskuterat under vår intervju. Du förstår med andra ord vad dom olika alternativen innebär, tillsammans med fördelarna med respektive alternativ. Allt detta beskrivs även tydligt i offerten.

Just det, jag lägger nästan alltid flera alternativ att välja mellan i mina offerter, alltid med grund i vår dialog. Du kan sedan läsa igenom de olika alternativen och välja det som passar din ambitionsnivå och budget.

Mitt mål är att du ska få den bästa möjliga hemsidan för att få störst effekt på sista raden. Däremot så är det inte alltid lämpligt att satsa hela marknadsföringsbudgeten på en gång.

Kanske vill du börja enkelt och vid ett senare tillfälle lägga till nya sidor/funktioner på din hemsida. Ja, då kan du börja med det mest grundläggande alternativet.

Vet du med dig att du vill satsa på hemsidan och har budgeten redo, ja då kanske du väljer ett mer utökat paket, ofta med fler sidor och/eller sökordsoptimering (SEO).

Fast pris, utan snack

Varje alternativ i min offert har ett fast pris. Där står exakt vad som ingår (och inte ingår). När du trycker “Acceptera” i offerten så är det det priset du betalar.

Min prismodell bygger på att jag kan beräkna, med ganska hög precision, hur många timmar ett projekt kommer att ta. Jag har en standardiserad process och använder verktyg som jag känner utan och innan.

Därför kan jag vara säker på att jag inte kommer dra över budget och behöva komma till dig som kund och be om flera timmar. Det ingår i mitt avtal med dig att leverera på de punkter jag specificerat i min offert, oavsett om det av någon anledning skulle ta längre tid än väntat.

Schyssta betalningsvillkor, för båda parter

Du betalar halva beloppet vid projektets start, och halva beloppet när hemsidan är lanserad. Den initiala betalningen är för min trygghet, så jag inte jobbar ofrivilligt gratis. Den andra är för din trygghet, så att du inte betalar fullt pris innan du fått hemsidan levererad.

Jag ger normalt 14 dagars betaltid på mina fakturor men kan vara flexibel med slutfakturan (sista 50%) om du skulle behöva en extra månad på dig. Diverse delbetalningar kan vi diskutera men detta hör inte till det normala och gäller endast på slutfakturan, i så fall.

Jag är registrerad för moms och F-skatt, såklart, och du får tydliga kvitton.

Tack för att du läst så här långt! Om du är redo att ta ett steg mot din nya hemsida så är du välkommen att fylla i formuläret här, så återkommer jag till dig på telefon.

sebastian tigerschiöld

Sebastian Tigerschiöld
Webbutvecklare på Webhorisont
Kontakta mig